Publicades les bases de la «Crida a projecte» per a l’elaboració de la imatge de Festes de Moros i Cristians d’Oliva 2024

La Federació de Moros i Cristians dOliva (FMiCO) informa que shan publicat les bases de la «Crida a projecte», per segon any amb aquesta modalitat en col·laboració amb l’Associació de Dissenyadors/es de la Comunitat Valenciana (ADCV), per a l’elaboració del cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians dOliva 2024.

La FMiCO continua apostat per segon any consecutiu per la fórmula «Crida a projecte», en col·laboració amb l’Associació de Dissenyadors/es de la Comunitat Valenciana (ADCV), després de l’éxit de la passada edició.

Una vegada presentades totes les candidatures, es farà una selecció entre professionals a través del portafolis dels seus treballs i experiència en encàrrecs similars.

Comptem amb la col·laboració de l’Associació de Dissenyadors/es de la Comunitat Valenciana (ADCV) que constituirà un Comité de Valoració professional i expert que ens assistirà en l’elecció del perfil òptim i adequat per a aquest encàrrec.

Tornem a apostar per aquesta fórmula, que encetàrem l’any passat i que va donar un gran resultat i que va ser molt ben rebuda per tot el col·lectiu fester.

Enguany compten amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme, en aquest projecte conjunt de continuar donat difusió i projecció a la nostra festa.

Una vegada realitzades les valoracions del comité, només realitzarà lencàrrec la persona o lestudi seleccionat, dacord amb les premisses establertes en les bases per a lelaboració de la imatge de Festes de Moros i Cristians dOliva 2024.

I es farà una explicació pública a l’acte de presentació del cartell i llibre de festes, del procés de treball i inspiració per a arribar a la solució final del cartell 2024.

A més, es portarà a cap una exposició a la Casa de la Cultura d’aquest procés creatiu, que es podrà visitar fins després de festes.

Termini d’enviament de candidatures: fins al 17 dabril de 2024 a les 20 h.

Es pot accedir a les bases de la Crida a Projecte, ací: 

caCatalan