Fireta Infantil i guanyadors/es del Concurs de Dibuix Infantil 2023

Dissabte 1 de juliol la Federació de Moros i Cristians d’Oliva celebrarà la Fireta Infantil i donarà a conèixer als guanyadors/es del concurs de dibuix infantil 2023.

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva (FMiCO), amb la col·laboració de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, informa que aquest dissabte, 1 de juliol, a partir de les 10.30 h, celebrarà la tradicional Fireta Infantil, però a més a més, donarà a conèixer als guanyadors/es del concurs de dibuix infantil dels Moros i Cristians d’Oliva al Passeig Gregori Maians, en un matí on els protagonistes són els més menuts.

Com a novetat, s’ha integrat en aquest dia l’entrega dels premis del concurs de dibuix infantil en un dia dedicat exclusivament als xiquets i xiquetes. Després de l’alt nivell mostrat, la gran participació i dedicació de directors/es i equips docents, a les 11.00 hores s’entregaran els premis amb la participació dels càrrecs de les festes de Moros i Cristians d’Oliva 2023.

A continuació, els més menuts podran gaudir de la Fireta Infantil dels Moros i Cristians d’Oliva, que comptarà amb jocs tradicionals, tallers de manualitats, pintura de cara i, molt especialment, escoleta de caps d’esquadra. Una oportunitat única per aprendre a desfilar i fer el cap d’esquadra ja, des de ben menut.

Amb la celebració de la Fireta Infantil es pretén un acte de creació de vincles i amistats entre els més menuts de la festa, siga quina siga la filada a la qual pertany o si és o no fester. El més important és passar un matí de jocs i diversió envoltats del millor ambient i música festera.

Óscar Prieto, president FMiCO: «Des de la FMiCO convidem a tots els xiquets i les xiquetes a gaudir d’un matí de festa i diversió, perquè els Moros i Cristians també són dels més menuts i ells saben gaudir-la d’una forma molt especial. Agrair, per descomptat, a tots els voluntaris de cadascuna de les filades que fan possible la celebració d’aquest dia».

Álvaro Sánchez, regidor de Festes: «Els més menuts són el futur de la festa. Convidem a tots i totes a participar d’un matí de diversió en el millor ambient fester».

Des de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva es convida a tots els xiquets i xiquetes d’Oliva i de les localitats veïnes a participar d’aquesta Fireta Infantil, per anar escalfant motors per a les Festes que seran el 20, 21, 22 i 23 de juliol.

DIBUIXOS GUANYADORS

CATEGORIA A
1r Premi: Sergi Just Sanchis (Col·legi El Rebollet 3r)
2n Premi: Martina Sanchis Martínez (San José de la Montaña 3r)
3r Premi: Pablo Sempere (San José de la Montaña 4t)


CATEGORIA B
1r Premi: Pau Arroyo Navarro (CEIP Hort de Palau 5é B)
2n Premi: Micaela Verdú Morell (Col·legi El Rebollet 5é A)
3r Premi: Helena Ruiz Morera (Col·legi El Rebollet 6é A)

caCatalan