Resultat del Comitè de Valoració de la Crida a Projecte

Resultat del Comitè de Valoració de la Crida a Projecte per a la imatge de les Festes de Moros i Cristians d’Oliva 2023

Ahir, 26 d’abril de 2023, va tindre lloc la constitució i reunió del Comité de Valoració per a les candidatures presentades a la Crida a Projecte per a la imatge gràfica de les Festes de Moros i Cristians d’Oliva 2023

El comité va estar format per dos professionals i especialistes en el tema, Ángel Martínez com a representat membre de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i Xavi Calvo per part de la Fundació del Disseny.
A la secretaria del comité Helena Mañó, professora de disseny gràfic en l’EASD d’Alcoi i secretària de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.
Finalment, amb veu però sense vot Yolanda Navarro (Regidora de Festes) i Julio llorca (Regidor de Cultura).

Tothom va coincidir en l’éxit de participació i sobretot en la gran qualitat de les propostes postulades.

Després d’analitzar i valorar les candidatures presentades a través dels portfolios de treballs i currículums, per la seua idoneitat amb els treballs semblants presentats i l’originalitat dels mateixos, el comité va deliberar que la candidatura seleccionada per a realitzar l’encàrrec serà Locandia Estudio.

Locandia Estudio és un equip de dissenyadors encapçalat per Rosana Monrós Martínez i César Martínez Burgos, situat a Quart de Poblet on desenvolupen projectes de comunicació institucional, il·lustració, dissenye gràfic i brànding.
Dissenyen i il·lustren per a transmetre emocions, solucionar problemes comunicatius i connectar amb un missatge fresc, directe i vital.

Amb una gran palmarès de premis al món del disseny i clients de gran rellevància, han realitzat projectes de comunicació gràfica com la 29 Mostra Internacional de pallasses i pallassos de Xirivella, la commemoració del Dia Internacional del Disseny realitzat per a l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana o el disseny de la identitat corporativa de la nova Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians per a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Pots vore més del seu treball ací: https://locandia.com/