AJORNAMENT DELS ACTES DEL MIG ANY FESTER DE 2022

Davant la situació de greu crisi sanitària, la Federació de Moros i Cristians d’Oliva informa que, reunits els presidents/es de les onze filades el dimecres 2 de febrer de 2022, s’ha decidit ajornar els actes del Mig Any Fester de 2022.

El concurs de putxeros del Mig Any Fester de 2022 estava previst per al 12 de febrer, el segon cap de setmana, com és tradició. Però, les previsions epidemiològiques continuen sent adverses, el que fa que no siga convenient realitzar cap acte públic d’aquestes característiques.

La Junta de la FMICO lamenta haver de fer novament un comunicat d’ajornament d’actes festers, però hem d’estar a l’altura de les circumstàncies i obrar a consciència. El col·lectiu fester dels Moros i Cristians d’Oliva hem de ser exemplars amb el compliment estricte de les recomanacions sanitàries que les administracions dicten.

Enviem una forta abraçada als càrrecs festers i filades capitanes, Masers i Taifes, i a tots els festers i festeres d’Oliva. També, volem enviar el nostre suport a totes aquelles persones que, a causa de la Covid, viuen moments difícils.

És el temps de la responsabilitat. Ja estem més prop de poder tornar a celebrar les Festes de Moros i Cristians d’Oliva.