La Federació presenta el CD “Anem de Festa II”, el llibre de Festes de 2018 i la nova pàgina web.

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva, en col·laboració amb la regidoria de Festes, celebrarà el dissabte 7 de juliol a partir de les 19:30h al Centre Polivalent d’Oliva, la presentació del CD “Anem de Festa II”, del llibre de Festes de 2018 i de la nova pàgina web de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.

Aquest llibre durà com a portada el cartell de guanyador del concurs de cartells 2018, obra de l’artista borrianenc Juan Diego Ingelmo Benavent, que portava com a lema: “Festa”. A l’interior  podrem trobar escrits sobre els orígens de la nostra Festa, poemes sobre el municipi, entrevistes i actes duts a terme durant l’any, així com crònica de les Festes de 2017. A més, la temàtica central d’aquest llibre versa sobre els tratges oficials de les filades d’Oliva, fent un repàs històric per la seua creació, disseny i evolució fins a l’actualitat. La presentació es durà a terme per el secretari de la Federació, Óscar Prieto, i per la maquetadora del llibre, Helena Mañó.

Seguidament es procedirà a la presentació CD de música Festera, “Anem de Festa II”, de la mà de l’Associació Artístic Musical d’Oliva i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva, amb la col·aboració de Caixa Ontinyent. La presentació d’aquest correrà a càrrec del dissenyador de la portada, Vicent Llorca, i l’apartat musical l’explicarà Miquel Lleches, músic i fester a oliva.

Per acabar, serà el torn de Lorena Císcar i Salvador Mañó, encarregats del desenvolupament i disseny de la pàgina web de Federació de Moros i Cristians d’Oliva, que s’estrenarà en aquest moment.

A l’acte assistirà el president de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, Sergio Bañuls Sempere, i els membres de la Federació; l’alcalde d’Oliva, David González, el regidor de festes Pepe Salazar i la resta de membres de la corporació municipal. Evidentment, els càrrecs Festers de 2018, el Capità Moro Vicent Tercero Gea, l’ambaixador moro Vicent Roig Tomas, la Capitana Cristiana Leandra Mena Borras, i l’ambaixadora Cristiana Maria Serrano Aguilar, així com els presidents de les Filades. També assistiran el director de bandes de 2018, Vicent Mengual, i el pregoner de Festes de 2018, Lluis Sendra Gisbert.

En acabar l’acte s’oferirà un vi d’honor per als asssitents i l’Associació Artístic Musical d’Oliva interpretarà pasdobles i marxes mores i cristianes.

En quant al CD, aquest estarà comspost per dotze peces musicals de la nostra ciutat que no havien estat mai abans enregistrades.

caCatalan