Nou conveni amb l’Ajuntament d’Oliva per augmentar l’arxiu fester.

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva i l’Ajuntament d’Oliva han pres la iniciativa de fer créixer l’arxiu històric i fester dels Moros i Cristians a Oliva.

La FMICO anima a la ciutadania a recopilar fotos, vídeos o documents històrics de la festa i a aquesta iniciativa s’uneix L’Ajuntament d’Oliva per fer valdre el patrimoni i la tradició dels Moros i Cristians d’Oliva.

La Regidoria de Festes, encapçalada per Yolanda Navarro i la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques i arxius; Museus i Patrimoni Arquitectònic i Artístic, encapçalada per Julio Llorca, col·laboren activament amb aquesta iniciativa que farà valdre la tradició i el patrimoni cultural i festiu de la ciutat d’Oliva.

L’Arxiu Municipal ha cedit a la FMiCO una còpia dels llibres de Fira i Festes des de 1943 fins al 2016 (a falta d’alguns exemplars dels que no disposen).

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva ha acordat amb els presidents de les diferents filades l’ampliació de l’arxiu i amb aquest material, poder celebrar l’any del centenari amb la recopilació de documents històrics de la festa.

Tots aquells veïns i veïnes que tinguen al seu abast fotografies, vídeos i/o documents d’altres èpoques dels Moros i Cristians a Oliva, que facen arribar aquestes informacions històriques a través del

📨 Al correu electrònic: arxiu@olivamorosicristians.es

📱Al telèfon 650 27 36 01

💻A través de les nostres xarxes socials

 

Ajuda’ns a consolidar la nostra història!