Publicades les bases del concurs de cartells per a les Festes de Moros i Cristians d’Oliva 2019

Oliva, 13 de desembre de 2018

La Federació de Moros i Cristians d’Oliva, en col·laboració amb la regidoria Festes, ha publicat les bases del Concurs de Cartells per a les festes de 2019. Aquestes bases es poden trobar a la pàgina web de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva https://olivamorosicristians.es/wp-content/uploads/2018/12/Bases_Cartells.pdf

El guanyador rebrà un premi de 600 euros i veurà que la seua obra anunciarà les Festes d’eixe any. El primer classificat local també tindrà un reconeixement de 200 euros.

Les obres es podran presentar fins Les obres es podran presentar fins al dia 10 gener de 2019, a les 14.00 hores. al departament de Cultura i Festes de l’ajuntament. Els cartells presentats s’exposaran des del s’exposaran al públic del 15 al 31 de gener, a la Sala d’Exposicions del Museu Etnològic d’Oliva. També estaran exposats ací els dibuixos dels alumnes de 3er a 6é de primària, de tots els col·legis de la ciutat, que han participat del tradicional concurs de dibuixos que convoca anualmente la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.

Els treballs han de ser originals i inèdits, de concepció i estètica lliures, sempre que siga possible la seua reproducció i excloent les negres orades i plantejates a més dels colors fluorescents, i hauran de dur per lema «Festes de Moros i Cristians. Oliva 2019 – Del 18 al 21 de Juliol, declarades d’Interés Turístic Autonòmic».

caCatalan